Vi har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering, service og specielle løsninger til industrien i Danmark og store dele af det nære udland. Vi er over 70 engagerede Insatech’ere, der sælger, designer, udvikler løsninger, servicerer, tester og opgraderer instrumentløsninger til vores kunder i proces- og marineindustrien.

Vi har oplevet vækst i næsten alle industrisegmenter i de seneste år, og har været igennem en rejse med mange nye løsninger, opfindelser, teknologier, kunder samt en øget vækst og indtjening. I marineafdelingen er vi 16 medarbejdere.

Stillingen

I vores Marine afdeling ønsker vi at fortsætte denne spændende rejse ved at ansætte en ny medarbejder, der skal udfylde en central funktion i afdelingen, og bl.a. skal arbejde med vores digitale salg og markesføring.

Du en del af et team med meget passionerede og dygtige medarbejdere, der favner bredt fra det stærkt kommercielle til unik teknisk ekspertise. Teamet sælger ikke blot vores løsninger, de er også selv en stor del af vores løsninger, da de med deres mange års erfaring og tekniske uddannelsesbaggrund rådgiver vores kunder, for at hjælpe dem med en bedre, sikrere, stabil og mere bæredygtig fremtid.

Du bør søge jobbet som vores nye Salgssupport/Produktmarketing medarbejder, hvis du:

 • Har interesse for teknik og er alment teknisk anlagt, en teknisk uddannelse vil bestemt være en fordel
 • Brænder for support og rådgivning af kunder i tæt samarbejde med kolleger i salgs- og serviceafdelingen
 • Trives med daglig ordremodtagelse og -behandling, samt udarbejdelse og opfølgning af tilbud på enkeltstående produkter og komplette løsninger
 • Vil være primus motor for vores digitale salg, herunder kampagner, artikel skrivning og opdatering af hjemmeside
 • Har kendskab eller erfaring med SEO og AdWords, samt digitale medier såsom Google, YouTube og LinkedIn
 • Syntes det er spændende at deltage i udstillingsaktiviteter, events og kundeseminarer, samt i planlægning af nye salgs- og marketingsaktiviteter
 • Har lyst til at bruge vores studio-/videoudstyr i dit arbejde med at nå ud til kunderne
 • Kan kommunikere ubesværet på engelsk i både skrift og tale og er rutineret bruger af MS Office pakken

Personlige kvalifikationer

Der kan være forskellige indgangsvinkler til dette job, vigtigst er det, at du er både udadvendt og kommercielt orienteret. Du vil komme til at arbejde i en intern stilling med mange forskellige kolleger, kunder og samarbejdspartnere, og derfor er samarbejde, gode verbale evner og at du er positiv og tillidsvækkende nøglen til din succes i jobbet.

Det er desuden væsentligt, at du er videbegærlig og ærekær overfor dine opgaver, og lægger vægt på teamwork og trivsel, så du er behageligt selskab, har en god situationsfornemmelse, og du har en god humor.

Det er vigtigt, at du er udadvendt, har en kommerciel forståelse, samt at du er den ”proaktive” type, der formår at vedligeholde og udbygge langvarige værdiskabende relationer, både til kunder, leverandører og kolleger.

Vi tilbyder

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør- og igangsætterånd.

Det betyder:

 • En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet
 • En grundig oplæring indenfor tekniske og markedsmæssige forhold
 • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling
 • Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør
 • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning

Vi lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, så opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Os som virksomhed

Insatech A/S er ejet af Addtech AB i Sverige, der er noteret på Nasdaq i Stockholm. Du kan finde mere information om os på her på sidenwww.insatech.com og www.addtech.com.

Ansøgning og kontakt

Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.