Stillingen

Som service & commissioning engineer vil du stå for installation og opstart af vores systemer globalt om bord på skibe, hvor vi både står for den mekaniske installation af vores produkter, samt hele den elmæssige installation med indkøring og test.

Opgaverne er alsidige, nogle gange vil din rolle være commisionering af det arbejde som er udført af værftet eller af skibsreder selv, andre gange skal du fungere i en supervision rolle, hvor du som "spillende træner" skal lede, fordele og kontrollere arbejdet, som udføres af et team af indlejede montører. Du vil også komme ud på service og vedligeholdesopgaver hvor du selv står for hele opgaven.

Når du ikke er ude hos kunderne, vil der være mulighed for at lave aftale om afspadsering, dog forventer vi også at du får arbejdsdage på vores adresse i Bårse på Sydsjælland, typisk ifb. med forberedelse og afrapportering af serviceopgaver, men også ved deltagelse i forberedende produktion og evt. assistance til vores industrielle serviceafdeling.

Forventede rejsedage er ca. 80-120 om året, rejsernes varighed er oftest under 1 uge.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kan være uddannet elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende evt. suppleret med 2-3 års relevant brancheerfaring. Uanset hvilken baggrund du kommer med, så vil der i jobbet være både mekanisk montage og el/automationsopgaver, og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til at løse opgaverne.

Endvidere er det vigtigt, at du er rejsevant og god til at supportere kunder via mundligt og skriftlig kommunikation på engelsk. Det forventes, at du er engageret og hjælpsom over for dine kolleger, og at du er positiv selv i pressede situationer.

Det vigtigste er, at du har fagligheden i orden og kan yde en god service til vores kunder. Det indebærer blandt andet, at du, i større eller mindre grad, har erfaring med nogle af følgende opgaver:

  • Hardware- og software idriftsættelse og montage
  • Lettere PLC arbejde, primært parameterændringer og programinstallation
  • Kommunikationssystemer, herunder Ethernet og Bussystemer
  • Tegnings- og diagramforståelse, genrne kendskab til PC-Schematic
  • Mekanisk montage

Personlige kvalifikationer

Evnen og vilje til samarbejde er alfa og omega for at få succes i jobbet. Du er ærlig og tillidsvækkende, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.

Da dit arbejde foregår over hele verden, er det vigtigt, at du respekterer kulturforskellene og har lyst til at kommunikere positivt, og til tider tålmodigt, med dine omgivelser. Endvidere er du er i stand til at bevare overblikket i ofte hektiske og pressede situationer.

Du er selvmotiverende og ser muligheder frem for problemer, og du håndterer professionelt, at de projekter, du er ude på, ikke altid skrider helt frem som planlagt. Du og din familie er 100 % afklaret med den rejseaktivitet, der er i stillingen.

Insatech tilbyder

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør- og igangsætterånd. Det betyder:

  • En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet
  • En grundig oplæring inden for tekniske og markedsmæssige forhold
  • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling
  • Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør
  • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning

Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Om Insatech 

Insatech A/S, der består af 75 medarbejdere, hvoraf Insatech marineafdeling udgør ca. 16 medarbejdere. Vi har 6 teknikere, der står for produktion af vores systemer samt installation og opstart om bord på skibe. Derudover beskæftiger 10 kolleger sig med salg, engineering & projektstyring.

Vores marineafdeling udvikler, leverer og installerer systemer til indsamling af data fra skibe herunder måling af brændstofforbrug, drejningsmoment på skrueaksel, elektrisk effekt fra hjælpemotorer, skibets position og dybgang, vindhastighed m.m.

Vi arbejder også med bunkersystemer til brug ved salg og køb af brændstof til forhindring af manglende levering. Derudover tilbyder vi omfattende installationer, idriftsættelse, undervisning samt service og vedligeholdelse, der sikrer vores kunder så lidt nedetid som muligt.

Læs mere her på siden eller på www.insatech.com.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer til: kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!